INGREDIENTE: - 300g dovleac curăţat de coajă şi seminţe sau congelat; - 100g morcov; - o ceapă; - 100g ţelină; - apă; - sare, piper, după gust.
MOD DE PREPARARE: Legumele se curăţă, se spală, se taie cubuleţe şi se pun la fiert într-o oală cu apă cât să le acopere. Se presară sare şi se fierb legumele până când devin moi. Când legumele s-au fiert, se mută într-un bol şi se blenduiesc. Consistenţa supei se reglează cu ajtorul apei în care au fiert legumele. Se adaugă sare, piper, după gust şi se serveşte cu crutoane. POFTĂ BUNĂ!
Valori nutriţionale pentru 560g preparat: - 181 kcal; - 27.3 g glucide; - 5.7g proteine; - 1.3 g lipide.
Cu drag,
Cristina Mihalache
Nutriționist & Dietetician
Natur House Berceni - Piața Sudului
0755.355.444