Retete

SUPĂ CREMĂ DE ARDEI COPŢI CU TELEMEA DE CAPRĂ

SUPĂ CREMĂ DE ARDEI COPŢI CU TELEMEA DE CAPRĂ



INGREDIENTE:
- 200g telemea de capră;
- 200g ardei copţi şi curăţaţi;
- 100g morcov;
- o ceapă;
- 5-6 frunze de busuioc.

MOD DE PREPARARE:
Legumele se spală, se curăţă şi se pun la fiert într-o oală cu apă şi cu frunzele de busuioc. Când legumele sunt fierte se transferă într-un bol împreună cu zeama lăsată de supă şi se pasează. Se adaugă şi telemeaua de capră şi se pasează până se obţine o textură catifelată. Se decorează cu frunze de busuioc şi se poate servi cu crutoane. POFTĂ BUNĂ!





Valori nutriţionale pentru 560g preparat:    - 655 kcal;
                                                                   - 36.2 g glucide;
                                                                       - 37.3 g proteine;
                                                                   - 43.8g lipide.


P.S. Înainte de servire, am pus și câțiva fulgi de parmezan